Träningsvärk med barfotaskor

Vaknade upp idag med världens träningsvärk, ajajaj, den sitter i benen. Ni vet en sån träningsvärk där man måste hålla sig i något när man skall sätta sig ner. Men gud vad gott det är samtidigt.

Tillbaka till varfør då? Kørde ett benpass i skolan i lørdags och sist men inte minst mina nya barfotaskor!!
Kørde 30minuter morgoncardio igår och du får en helt ny "springstil" och teknik, du aktiverar andra, nya muskler. Träningsverk i vaderna e inte att leka med asså, hoppar runt som en gammal kärring här hemma før jag vill inte stødja på något utav benen och springa, det är bara till att glømma :(

Så vad ni än gør kør ingen maraton i era nya skor, krävs endel upptrappning, 1km, 2km, 3km 4km osv. Utmaningen i detta är att det är ju SÅ kul att springa i nya skor, men som jag brukar säga: better safe than sorry!



Planen va morgon cardio idag också, men med mina vader är det bara till att gløma. Nu kan du ju køra annan typ utav cardio också men jag tycker som att springa mina intervall och envis som jag är så blir det intervaller och det blir till att vänta till ikväll.

Frukosten har avnjutits: 1dl havregryn och 2msk russin = 210kcal.
Jag har alltid suketter i min grøt før att få lite søtare smak också :)
Frukosten va proteinfattig men 2 ägg, en burk tonfisk med 1msk kesella i och proteinshake väntar på mig efter träningen. Viktigt med proteiner när du skall ner i vikt før att inte førlora musklerna.
Igår låg jag på 160g proteiner och på 1600kcal totalt.

160g/58kg(min kropps vikt)= 2.75g/kg och planern är att ligga mellan 2-3g protein per kilo så igår var en bra dag :)

Cover-up- 2 sittningar done, 3 to go :)


Føre                                  1a sittningen                       2a sittningen 

Ser ni också miraklet?! Tror ni att jag är världens lyckligaste? Tror ni att jag är glad att det är sommar nu så att jag kan gå i linne så att hela världen kan se min tatuering? :)) Jag är SÅ nøjd, blir mycket bättre än jag äns vågat drømma om. Nu har jag 3 sittningar kvar, vi kør korta sittningar ca 2h åt gången. Alla linjer är färdiga så nu skall det på färger och skugga. 3 sittningar kvar, den 16maj (dagen før 17maj, Norges nationaldag, så jag blir fin på nationaldagen;), 29maj och sista 12juni.

Vad blir nästa prosjekt? Fortsätta med en liten blomma på ryggen?


RSS 2.0