Matvåg

Jag har køpt en våg, mer specifikt, en MATvåg!! Jag älskar den. Nu har jag stål kontroll på ALL mat jag stoppar i mig. Har vägt som en galning idag, vägt allt jag puttat in i munnen. Så himla nyttigt att få lite mera insikt i hur mkt energi allt innehåller. Mycket som man inte tänker på. Kommer att klara dessa 4 veckor utan problem nu.

Løp och køp en våg ni också.

Välinvisterade pengar måste jag säga, køp en vanlig kroppsvåg också. Skit i allt som heter bantningpiller å SKIT, gå ner i vikt är døds enkelt. Gør av med fler kalorier än du stoppar i dig. Men vet du inte hur mkt du stoppar i dig hur skall du då lyckas!? Køp en matvåg før att få kontroll och kroppsvåg før att få beløningen, den kommer garanterat att visa mindre redan efter en vecka om du inte fuskar.

Min kostade 149,- på chlas ohlsons

 

Mina 30 russin vägde 15g = 43kcal ;)

I'm back :)

Først måste jag bara starta med att be om ursäkt, BEKLAGAR min frånvaro! :( Men jag førstår nu vad folk menar när dom ønskar att dygnet har mer än 24h. Hur får man dagarna att gå ihop?! Mkt utav min tid tror jag också går till att stressa øver att få tiden att räcka till, stressa øver skolan, stressa øver jobbet, stressa øver träningen, maten och mitt sociala liv. Känner att jag psykist och fysiskt är veldigt stressad just nu. Stress är livsfarligt, skadligt før cellena, folk dør av stress. Jag slutar att stressa NU! Lägligt att jag skall på SPA med syster och mamma nu till helgen, skall bli såååå gott!! Min førsta spa vistelse :)

Skolan går bra
Pluggningen går dåligt
Träningen går bra!!
Dieten går sådär
Sociala livet går sådär

6 veckor kvar till examen, eller om 6 veckor har jag skrivit den!! Har jag klarat den? JA! Måste tro, måste kämpa, måste hålla hoppet uppe. Imorgon är det 1maj=ledig=studie dag och efter det så blir det att prioritera.

skolan, träning, egen tid, socialt liv, 6 veckor kvar!

Idag startar jag också min deff diet, -4kg på 4 veckor
Jag kommer ligga på ca1000kcal underskott per dag før att gå ner ca 1kg i veckan.
Kolhydrater på morgonen (havregrøt) og direkt efter träningen annars minimaliskt med kolhydrater.
Fett, bra fetter som lax, avokado, omega 3 och nøtter(OBS mycket kcal så med måtta).
PROTEIN før att inte førlora muskler, 2-3g per kg/kroppsvikt.


RSS 2.0