Protein beställt

Musklerena måste få protein før att kunna blir større å starkare. Bästa sättet att få i sig detta e genom køtt eller tillskott. Många rekommenderar 1,5-2 gram protein per kg av din egen kroppsvikt detta innebär att jag skall få i mig ca80-110g/dagen. Har aldrig vart så veldigt glad i køtt, specielt inte røtt så får bli att hälla i sig lite protein 2-3gånger om dagen. Inga problem :)


Vassleprotein eller whey-protein som det heter på engelska

Børja med att ta en proteindrink på morgonen efter en natts sømn før och undvika att kroppen bränner muskler som energi eftersom dina glykogen-nivåer är låga. Vassleprotein e ett bra alternativ då de tas snabbt upp av kroppen. Så det førsta du ska gøra på morgonen är att blanda dig en proteindrink så som whey protein, redan innan du borstat tänderna før att motverka muskelnedbrytningen.


Ta protein føre- och efter styrketräning før att återhämta och bygga upp kroppen. Det är välkänt att protein så som whey protein føre träning hjälper dig att bygga upp dina muskler då dina muskler får tillfredsställande mängder protein under träningen. Ta sedan protein efter träningen igen tillsammans med kolhydrater för att reparera muskelcellerna efter att du brutit ner dem under gympasset. Jag brukar smaska på några riskakor :)


Det rekomenderas också att ta kasein-protein innan man går och lägger sig då detta tas långsammare upp av kroppen och konstant ger protein till musklerna så länge som 7 timmar efter.


Smak: Cookies and Cream

uppdatering om smak kommer snart :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0