Imorgon e det dags
Imorgon e det dags! Nu har jag längtat super länge efter att få baka dessa omtalade GI knäckebrød som skall va så sinnesjukt goda å innehåller massa nyttigheter.
Så før alla som har lust att roa sig med samma sak en lørdag kväll och ha lite gott tilltugg till melodifestivalen(final!!!), så kommer receptet här:
2 dl majsmjöl
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl pumpakärnor
1/2 dl olivolja
2 1/2 dl kokande vatten
(fling)salt att strø øver
Blanda allt och slå på det kokande vattnet.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Ju tunnare desto krispigare bli knäckebrødet.
Grädda i 150 grader i 50 - 60 min i nedre delen av ugnen.
Strø på saltet, låt svalna och ät :)
Visst ser det super gott ut!
Kommentarer
Trackback