GI Knäckebrød



Receptet blev lite ändrat:

1 dl havregryn
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
2 1/2 dl kokande vatten
1/2 dl hackade mandlar


Orkade inte hacka mer än 1/2 dl men man skulle kunna haft mer, mandlar e ju sååå gott!


Blanda till en smet, denna smet tror ni aldrig kommer kunna bli knäcke brød før den håller inte ihop alls men jag lovar att den blir det.


Platta ut tunt, tunt på en plåt med bakplåtspapper. Ju tunnare desto krispigare. Sätt långt ner i ugnen och grädda på 150 grader i 1h.


Låt svalna


Servera och ät. Blev super gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0