GI Knäckebrød
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3273283/images/2012/photo-effects_193315491.jpg)
Receptet blev lite ändrat:
1 dl havregryn
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
2 1/2 dl kokande vatten
1/2 dl hackade mandlar
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3273283/images/2012/photo-effects_193315408.jpg)
Orkade inte hacka mer än 1/2 dl men man skulle kunna haft mer, mandlar e ju sååå gott!
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3273283/images/2012/photo-effects_193315351.jpg)
Blanda till en smet, denna smet tror ni aldrig kommer kunna bli knäcke brød før den håller inte ihop alls men jag lovar att den blir det.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3273283/images/2012/photo-effects_193315287.jpg)
Platta ut tunt, tunt på en plåt med bakplåtspapper. Ju tunnare desto krispigare. Sätt långt ner i ugnen och grädda på 150 grader i 1h.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3273283/images/2012/photo-effects_193315134.jpg)
Låt svalna
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3273283/images/2012/photo-effects_193315081.jpg)
Servera och ät. Blev super gott!
Kommentarer
Trackback