Middag
Igår va det middag hos mig, 3 rätters. Stolt øver min matlagning. Skall nog børja med att bjuda hem folk på middag dagligen, så trevligt. Blommor får man också.
Førrätt: Honungsgratinerad chevre på rostat brød
Huvudrätt: Lax med risotto och sparris
Efterrätt: Chokladmousse
Bus enkelt å gøra chokladmousse och så himla gott!!
125gr mørk choklad
2 msk florsocker (jag tog hälften vanilj)
3 msk STARKT kaffe
2 ägg gulor
2dl grädde
smält chokladen, blanda i socker, kaffe, ägg
vispa grädden
låt choklad blandningen svalna och blanda sen ihop med grädden
låt stå i kylen i ca 3h tills den stelnat
Inte sundaste desserten men så gott :)
Tips på sund dessert: Mager kesella (kesam på norsk) med frysta bär. Eller lyxa till det med vanilj smak, gudomligt gott.
Tack Peter och Alexandra før en fin kväll :)
Førrätt: Honungsgratinerad chevre på rostat brød
Huvudrätt: Lax med risotto och sparris
Efterrätt: Chokladmousse
Bus enkelt å gøra chokladmousse och så himla gott!!
125gr mørk choklad
2 msk florsocker (jag tog hälften vanilj)
3 msk STARKT kaffe
2 ägg gulor
2dl grädde
smält chokladen, blanda i socker, kaffe, ägg
vispa grädden
låt choklad blandningen svalna och blanda sen ihop med grädden
låt stå i kylen i ca 3h tills den stelnat
Inte sundaste desserten men så gott :)
Tips på sund dessert: Mager kesella (kesam på norsk) med frysta bär. Eller lyxa till det med vanilj smak, gudomligt gott.
Tack Peter och Alexandra før en fin kväll :)
Kommentarer
Trackback